Μάθε για εμάς

Η εταιρεία Ζαμπέτογλου βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας ρετσίνας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει μεταβάλλει τις δραστηριότητές της και λειτουργεί ως κάβα ποτών σε ένα υποκατάστημα διατηρώντας στις κεντρικές εγκαταστάσεις την ευθύνη της διακίνησης, εκτός των δικών της εμπορευμάτων, και για λογαριασμό τρίτων.

Χρησιμοποιεί φορητή παραγγελιοληψία για την άμεση τοποθέτηση και αποστολή παραγγελιών από τους πωλητές της που κινούνται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Οι υψηλοί ρυθμοί απαιτούν τη γρήγορη ανταπόκριση του συστήματος παραγγελιών καθώς η ολοκλήρωση της αποστολής πρέπει να πραγματοποιείται το αργότερο την επόμενη ημέρα, κάτι που υποστηρίζεται επιτυχώς από το Smart LOB Application. Επιπλέον, λειτουργώντας ως προμηθευτής Third-Party Logistics (3PL) διατηρώντας την αντιπροσωπεία μεγάλης εταιρίας εμφιάλωσης νερού, προχώρησε στην εγκατάσταση WMS, με πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους και αναφορά σε θέση-ράφι, πολλαπλές μονάδες μέτρησης και συσκευασίες.

Οι σύνθετες εργασίες που καλείται να επιτελέσει η εταιρεία Ζαμπέτογλου μπορούν να υποστηριχθούν πλήρως από το Smart LOB Applicationπου υποστηρίζει με αποδοτικότητα και ευχρηστία τη φορητή παραγγελιοληψία και διακίνηση καθώς επίσης και την ολοκληρωμένη οργάνωσητης αποθήκης με το WMS που μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εταιρείας.


ΟΙ "ΚΑΛΟΝΥΚΟΚΟΙΡΑΙΟΙ" ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΡΕΤΣΙΝΑ !ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ...1960 ΦΟΡΤΗΓΟ Νο2 ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΒΑΡΕΛΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΥΣΤΟ (ΣΚΑΛΑ ΑΡΕΤΣΟΥΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ)

ΠΛΟΙΟ ΑΦΙΧΘΕΝ ΑΠΟ ΚΑΡΥΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΡΕΛΙΑ ΜΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΩΝ. ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΚΑΡΥΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΟΥΣΤΟ